LA CERVESA MILLORA EL SEXE?

LA CERVESA MILLORA EL SEXE?

Virtuosa cervesa. Si t'agrada aquesta beguda, potser hauries de d'anar a buscar-ne una per celebrar el que t'anem a explicar: l'elixir daurat, en el cas dels homes, és beneficiós per al sexe. Segons un estudi italià publicat en la European Journal of Epidemiology, la cervesa augmenta la resistència sexual i converteix al bebedor en millor amant.

Resistència sexual. Segons explicàven els experts en l'estudi, els qui consumien moderadament aquesta beguda, enfront dels quals no ho feien, reduïen en un 31% les seves possibilitats de sofrir atacs cardíacs, accidents cerebrovasculars o malalties del cor. A més, d'acod amb l'estudi, quan la seva ingesta es combina amb exercici físic, la cervesa ajuda a mantenir el cor més sa, dotant-lo d'una major resistència que no solament és física, sinó també sexual

Ejaculació precoç«Beure cervesa amb certa regularitat ajuda a reduir l'ejaculació precoç», apunta la doctora Kat Van Kirk, sexóloga, en el seu últim llibre, The Married Sex Solution: A Realistic Guide to Saving Your Sex Life. I explica que es deu a la seva composició. La cervesa conté fitoestrògens, uns compostos vegetals amb certes similituds amb l'estrogen i que, segons diversos estudis, són capaços de retardar els orgasmes. 

Beu cervesa, però millor tria les negres o torrades. Segons els experts, aquestes begudes, en la seva varietat negra, presenten alt contingut en ferro. En incrementar la quantitat de ferro en el nostre organisme, la qualitat de la sang millora i, per tant, les ereccions. Vaja, que entenem que en lloc d'acabar de llegir l'article hagis anat a demanar una pinta. Però recorda, fes-ho amb moderació... o serà contraproduent.

 

 

Font:

ElMundo: goo.gl/y9NNEQ


Deixa un comentari

Els comentaris han de ser aprovats abans de la publicació