La grandària importa? L'evolució ho mostra.

La grandària importa? L'evolució ho mostra.

Com més gran, millor – almenys pel que fa a les preferències de la dona a l'hora de valorar un penis, segons un estudi recent. Els resultats suggereixen que aquesta elecció femenina va poder haver impulsat una evolució dels penis cap a majors dimensions.

Estudis previs en psicologia han preguntat a les dones sobre les seves preferències per la grandària del penis on s'han produït opinions oposades. Algunes opinions asseguren que no m'importa la grandària, mentre que unes altres diuen que prefereixen penis més grans.

Però aquestes dones podrien haver-se sentit pressionats a dir el políticament correcte: que la grandària no importa, assegura el líder de l'estudi Brian Mautz, biòleg de la Universitat d'Ottawa, Canadà.

Així que el seu equip va establir un experiment en el qual 105 dones australianes – d'una mitjana de 26 anys, observaven 53 siluetes masculines de grandària real generades per un ordinador i projectades en una pantalla.

En estudis anteriors, les dones en general percebien als homes alts amb grans espatlles com més atractius, per la qual cosa aquests factors com l'alçada, els homes, i el penis són importants a l'hora d'enjudiciar el cos d'un home.

A les dones de l'estudi se'ls va demanar que qualifiquessin als homes en una escala d'1-7, sent 1 el menys atractiu i 7 el més atractiu. Un estudi afirma que els homes amb veu greu tenen esperma defectuós.

Encara que la forma del cos és el factor més important en si o no les dones van qualificar la forma masculina com a atractiu o no, la grandària del penis també va influir significativament en l'elecció.

No obstant això, la relació no és necessàriament lineal, és a dir, "que aconseguir un penis més gran i més gran, no significa necessàriament que estiguis aconseguint un major atractiu", va assenyalar Mautz.

Per exemple, la velocitat a la qual les dones classifiquen als homes com a atractiu cau en picat quan els penis flácidos tenien una grandària major als 7,6 centímetres.

El que és més, l'altura també va ser un factor: "els tipus alts amb penis molt grans van ser els més atractius en relació amb la resta de figures", va dir Mautz.

No està del tot clar per què les dones prefereixen penis més grans, però els estudis han demostrat que les dones prefereixen grandàries més grans, perquè d'aquesta manera augmenten la seva satisfacció sexual, va dir Mautz.

L'evolució del penis

ja que els primers humans no portaven roba, els penis masculins eren evidents per al gènere femení. Així que si les dones trien a les seves parelles basant-se en la grandària dels seus genitals, és possible que aquestes decisions influïssin en l'evolució dels penis més grans, segons l'estudi, que va ser publicat en la revista Proceedings de l'Acadèmia Nacional de Ciències.

"No podem dir amb total seguretat que l'elecció femenina és el que va impulsar l'evolució de la grandària del penis", però "en aquests temps, la grandària del penis té un efecte sobre l'atractiu", va dir Mautz.

No obstant això, el psicòleg evolucionista Gordon GallupJr., va dir en un correu electrònic que hi ha algunes limitacions a la teoria que l'elecció femenina va exercir un paper en l'evolució del penis.

D'una banda, estudis anteriors han demostrat que "el penis flácido és un indicador imperfecte de la grandària del penis erecto", va dir Gallup, de la Universitat Estatal de Nova York en Albany, que no va participar en l'estudi.

En teoria, les primeres dones de l'evolució humana havien vist la majoria dels penis en estat flácido. El que és més, els resultats mostren que les dones prestaven més atenció a les relacions d'espatlles-maluc que a la grandària del penis en qualificar una imatge d'atractiva. També s'ha comprovat que l'esport augmenta el nombre d'espermatozoides.

Gallup ha fet la seva pròpia recerca sobre l'evolució del penis, en la qual va dir que aquest havia estat modelat per la competència d'un home amb altres mascles per fertilitzar l'òvul de la dona.

La recerca de Gallup va esbrinar que la forma del penis com de fletxa serveix per eliminar l'anterior semen fos del tracte reproductiu de la dona.

És més, els estudis que utilitzen models de genitals humans han demostrat que el penis més profund desplaça més semen en el tracte reproductiu de la dona que els menys profunds. 

Per tant, "els penis llargs també poden haver evolucionat per dipositar el semen en les parts més profundes i més remotes de la vagina per promoure una major retenció d'esperma efectiva", va dir.

 

 

Font: National Geographic.

 


Deixa un comentari

Els comentaris han de ser aprovats abans de la publicació