MÉS SEXE = MENYS ESTRÈS?

MÉS SEXE = MENYS ESTRÈS?

Com més sexe practiquem, més baixos son els nivells d'estrès de l'organisme. Així es desprèn d'un estudi realitzat per l'Institut de Neurociencia de l'Universitat de princeton (Estats Units).

En una sèrie d'experiments, es va demostrar que si bé una experiència sexual aïllada provoca un augment a curt plaç dels nivells de cortisol (hormona de l'estrès) en ratolins, tal i com succeeix amb l'exercici físic, múltiples experiències sexuals a diari durant un període de dues setmanes aconsegueixen reduir dràsticament l'alliberament de cortisol. A aquest efecte anti-estrès s'hi suma que practicar sexe regularment agmenta la neurogènesi (formació de noves neurones) i el nombre de conexions entre cèl·lules nevioses, a més de reduir dràsticament els nivells d'ansietat.

Per tots aquests motius, i degut a la cojuntura política plena de tensió que estem vivint a Catalunya, es fa més recomanable que mai dur a terme activitats que signifiquin una rebaixa del estrès i l'ansietat. En conclusió, tots al llit! 

 

 

Font: Molt Interessant: 

https://www.muyinteresante.es/curiosidades/preguntas-respuestas/ia-mas-sexo-menos-estres


Deixa un comentari

Els comentaris han de ser aprovats abans de la publicació