Sexe i matrimoni: un estudi trenca els tòpics

Sexe i matrimoni: un estudi trenca els tòpics

Un equip d'investigadors de la Universitat de Nova York conclou que les dones casades fan més l'amor i en gaudeixen més que les solteres

 Les dones casades mantenen relacions sexuals més sovint que les que estan solteres. Aquesta és la principal conclusió d'un estudi de la Universitat de Nova York que desmunta alguns dels mites que relacionen el matrimoni amb una pèrdua progressiva del desig sexual. Ben al contrari, segons els investigadors, un 45% de les dones casades fan l'amor entre dos i tres cops per setmana, davant el 8% de solteres.

L'estudi també apunta que un 8% de les parelles estables no han tingut relacions sexuals en l'últim any. Aquest percentatge, però, augmenta fins al 30% en el cas de les persones solteres. Pels investigadors, les dades demostren que el desig sexual en el matrimoni s'apaga "si no es conserva correctament", però creuen que casar-se no suposa automàticament perdre qualitat en les relacions i, de fet, en molts casos és la millor garantia per tenir sexe plaent de manera regular.

 

Font: NacióDigital.cat

http://www.naciodigital.cat/canaldigital/noticia/22801/sexe/matrimoni/estudi/trenca/topics


Deixa un comentari

Els comentaris han de ser aprovats abans de la publicació